Святий Миколай приніс Львову гроші ЄС для облаштування переселенців - Садовий

фото
Понеділок, 19 грудня 2022, 13:40

Мер Львова Андрій Садовий повідомив про підписання 19 грудня угоди з Єврокомісією про виділення 19,5 млн євро на будівництво соціального житла у Львові для українців, які постраждали від війни.

Про це Садовий розповів у своєму Telegram-каналі, пише "Європейська правда".

Мер Львова зазначив, що Святий Миколай цього року був щедрим для українців, які цього особливо потребують, і що "ми знайшли його у Брюсселі".

"Європейська комісія виділить 19,5 мільйонів євро на будівництво соціального житла у Львові для українців, які постраждали від війни. Таку угоду підписали щойно з Катериною Матерновою, яка очолює групу підтримки України в ЄС", - повідомив міський голова Львова. 

 

Він зазначив, що 23 грудня завершується міжнародний архітектурний конкурс на будівництво цього житла. Архітектори мають запропонувати якісний проєкт, який у найкоротші терміни буде реалізовано.

Вперше таку велику суму Єврокомісія виділяє саме на місто, додав Садовий.

"Цей грант є ще одним добрим знаком солідарності з Україною та українським народом. Дякуємо нашим європейським партнерам та усій команді офісу пані Матернової за підтримку та довіру!" - написав він.

Нагадаємо, 16 грудня Європейська комісія та уряд України підписали пакет підтримки у розмірі 100 мільйонів євро для реконструкції та відновлення шкільних закладів, які постраждали внаслідок війни Росії проти України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: