Через сильний снігопад у Молдові загинуло двоє людей

Фото
Неділя, 26 листопада 2023, 15:48

Сильні снігопади в Молдові призвели до аварій в Оргіївському та в Ніспоренському районах, через що загинули двоє людей.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє point.md із посиланням на поліцію.

У Ніспоренському районі внаслідок того, що автомобіль марки Volkswagen вилетів з дороги та врізався в дерево на узбіччі, загинув 40-річний пасажир. Ще двома пасажирами були жінки, яких госпіталізували.

 
point.md

Причиною аварії могло стати те, що водій не впорався з керуванням через те, що не всі шини були зимовими. За словами поліції, перевірка виявила, що він був тверезий.

Реклама:

В Оргіївському районі водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням на повороті, через що машина злетіла з дороги і врізалася в дерево. Загинула 49-річна жінка, ще трьох пасажирів із різними травмами доправили до лікарні.

 
point.md

Раніше молдовські прикордонники попередили про обмеження на частині пунктів перетину кордону 26 листопада у зв’язку з сильним снігопадом. 

Близько 60 населених пунктів знеструмлені через пошкодження ліній електропередач. В аеропорту Кишинева скасували та перенесли рейси.

Тим часом в Україні закрили рух трасою М15 (Одеса-Рені) до подолання наслідків негоди, там вже застрягли десятки авто.  

Складні погодні умови очікуються у багатьох областях України, у зв’язку з цим запускають Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах, а водіїв просять не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: