В Італії через спричинені зливами повені загинули щонайменше 5 людей

фото
П'ятниця, 3 листопада 2023, 11:28

Щонайменше п’ять людей загинули і кілька зникли безвісти після того, як річки вийшли з берегів через сильні дощі в Тоскані, в центральній Італії.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Ansa.

Поблизу міста Пістойя обвалився міст, внаслідок чого загинуло двоє людей. Ще одна людина загинула в місті Розіньяно. Пізніше губернатор Тоскани Еудженіо Джані повідомив, що кількість загиблих зросла до п’яти.

 
фото Ansa

Четверо людей вважаються зниклими безвісти.

Реклама:

"За три години випало понад 200 міліметрів опадів", – сказав Луїджі Д'Анджело, який очолює рятувальні роботи Цивільного захисту.

 

Губернатор Тоскани сказав, що існують складні проблеми навколо двох великих річок в регіоні, Бізенціо, на північ від Флоренції, і Омброне, в південній частині регіону.

Пацієнтів з трьох окремих лікарень довелося перевести в інші заклади, і багато будівель було серйозно пошкоджено, додав Джані.

Міністерство оборони підтримує рятувальні роботи, направляючи вертольоти, вантажівки і водяні насоси в райони, що постраждали від повені, заявив міністр оборони Гвідо Крозетто.

Нагадаємо, у четвер Західну Європу також накрив шторм "Сіаран", внаслідок якого загинули шість осіб, були закриті школи, аеропорти і залізничне сполучення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: