Аренда офисов в Киеве: предложения и цены (Укр.)

promoted
Четверг, 20 июля 2017, 17:41

Столичні пропозиції винайму приміщень для підприємницької діяльності. Параметри, що впливають на ціну. Оренда офісу в Києві за допомогою сервісу Krysha.ua, як спосіб вибрати найкращий варіант серед більше ніж чотирьох тисяч оголошень.

Для столичного бізнес-середовища наявність власного приміщення у фірми чи підприємця – це показник серйозності та надійності. Правильно облаштований офіс допомагає залучати нових партнерів, розвивати компанію, є своєрідною візитною карткою та рекламою бізнесу. Оренда офісів в Києві – це вибір з тисяч варіантів: від кімнат, переобладнаних з приватних квартир до будівель елітного класу. 

Комерційну нерухомість використовують з різною метою:

  • як кабінети для розміщення персоналу або вищого керівництва компанії;
  • для здійснення торговельної чи виробничої діяльності;
  • для приймання відвідувачів, обробки інформації, зберігання документів;
  • для консультацій, переговорів, проведення занять або майстер-класів.

Розмір оплати за користування буде залежати від кількості квадратних метрів, типу будівлі, наявності офісного обладнання, меблів та стану комунікацій. Особливо важливий такий параметр як зручне розташування.

Зручно розташований офіс має кілька складових:

  • обладнане місце для паркування машин;
  • знаходиться поблизу станції метро або іншого міського транспорту;
  • має зручну навколишню інфраструктуру і сусідні об’єкти;
  • розташований в центрі ділової активності міста.

Різні потреби – різні пропозиції

Діяльність як великих компаній, так і приватних підприємців неможлива без спеціального місця, де ведеться облік, підраховуються прибутки, планується подальше майбутнє бізнесу. Навіть просто стіл з комп’ютером у власній квартирі можна вважати своєрідним "робочим кабінетом". А з подальшим розширенням підприємницької діяльності, не уникнути необхідності мати власний повноцінний офіс.

Для успішного розвитку важливо зберігати баланс між категорією приміщення та прибутками фірми. Елітні офіси А-класу обирають для своєї діяльності відомі компанії з великою кількістю співробітників. Для приватних підприємців або фірм на початку діяльності більш придатними будуть бюджетні С і D категорії.

Великі компанії шукають офіси з можливістю розташування не одного десятка робочих місць. Підприємцям-початківцям достатньо окремої кімнати в офісному центрі. Для психологів і педагогів зручною буде погодинна оренда затишних спеціально обладнаних кімнат. Погодинна оплата також є зручною, коли потрібно знайти пристойне приміщення для переговорів. Стартова ставка оплати за годину винайму в середньому складає 75 – 100 гривень. 

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Реклама: