Конкурс есе MindSketch стартує 1 листопада

Середа, 5 листопада 2014, 10:30 — VoxUkraine

Аналітичний портал VoxUkraine за підтримки "Райффайзен банк Аваль" і Київської Школи Економіки та медіа-партнерства з ЛІГАБізнесІнформ запроваджують проект MindSketch.

MindSketch – це щомісячний конкурс на найкращі есе, який запроваджується з метою розкриття найбільш актуальних суспільно-економічних проблем України, в тому числі - в сфері сближення з Євросоюзом.  MindSketch розпочинається 1 листопада 2014 року. Кожен раунд розпочинається 1 числа нового місяця.

До участі у MindSketch запрошуються українські дослідники, експерти, професіонали різних галузей, випускники та студенти старших курсів, журналісти, опініон-мейкери і усі свідомі громадяни, які здатні мислити філософськи і викладати свої думки у статтях.

Члени редколегії чи наглядової ради VoxUkraine у конкурсі брати участь не можуть.

Вимоги до есе:

-         Есе повинно містити постановку проблеми, аналіз її причин та можливі шляхи розв’язання.

-         Обсяг не повинен перевищувати 10 тисяч знаків разом із пробілами, есе має  містити анотацію обсягом до 300 знаків, де стисло викладено головну ідею тексту, та висновки наприкінці тексту.

-         Мова роботи – українська або англійська.

Перелік тем не обмежений. Перевага надаватиметься текстам із найбільш глибоким, неординарним поглядом на проблему та посиланнями на результати наукових досліджень.

З прикладом можна ознайомитись на сайті VoxUkraine.

Конкурсні роботи потрібно надіслати на електронну адресу voxukraine@gmail.com з темою "VoxUkraine Prize" до 23.59 години останнього дня місяця. Подання має містити інформацію про автора(ів), поточне і минулі місця роботи, вчені ступені або досвід, і URL автора(ів) веб-сторінки. Рішення щодо переможця прийматиме редколегія VoxUkraine.

Результати MindSketch кожного раунду будуть оголошені 15 числа наступного місяця. Кожні три місяці також відбуватимуться медіа заходи в прес-центрі медіа-партнера конкурсу – ЛІГАБізнесІнформ - за темами найкращих есе при участі представників VoxUkraine та експертів з даного питання.

Переможець кожного раунду MindSketch отримає приз у розмірі еквівалентному 500 доларам США, а його есе буде опубліковано на VoxUkraine та в одному із провідних українських ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.