Поліція Британії опублікувала фото зі сховища банку, який грабували 4 дні

схема
Четвер, 23 квітня 2015, 09:56

Британський Скотланд-Ярд оприлюднив фотографії і схему місця пограбування депозитарію Хаттон-Гарден у Лондоні.

Дані опубліковані на сайті британської поліції.

Зловмисники, яких поки не затримали, витратили кілька днів на пограбування. Вони почали пізно ввечері у четвер, 2 квітня, закінчили вранці в п'ятницю. Наступний етап вони повторили в суботу, 4 квітня. З десяти вечора суботи і до шостої ранку неділі, 5 квітня, зловмисники грабували сховище.

На опублікованій фотографії видно широкий отвір в стіні - його глибина становить 50 см, висота - 25 см, а ширина - 45 см. Грабіжники використовували установку для буріння з алмазним наконечником Hilti DD350.

Будівля, в якій відбулося пограбування, складається з низки підприємств, із загальним входом. Сейф знаходився в підвалі.

За даними поліції, слідів насильницького проникнення в будівлю немає. Грабіжники знеструмили ліфт, який знаходиться на другому поверсі і використовували його шахту, щоб проникнути в сховище. Вони виламали двері і пробурили отвори в сховище.

У поліції відзначили, що зловмисники відкрили 72 банківські комірки, точна сума викраденого поки не розголошується, але мова йде про мільйони фунтів стерлінгів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: