Найзавантаженіший вокзал Британії частково закрили через ремонтні роботи

Вівторок, 8 серпня 2017, 08:56

На найбільш завантаженому вокзалі Лондона та всієї Великої Британії Ватерлоо закрили половину платформ через ремонтні роботи.

Про це повідомляє Reuters.

Реконструкція Ватерлоо триватиме більшу частину серпня. Роботи, які збільшать пропускну здатність вокзалу за рахунок розширення декількох платформ станції, почалися у вихідні дні і повинні тривати до 28 серпня.

"Ми вирішили зробити це в серпні, тому що в серпні подорожують менше людей, це час, коли роботи найменше відіб’ються на пасажирах", - відзначив Марк Карн, виконавчий директор компанії Network Rail, яке володіє та управляє британською залізницею.

Впродовж трьох тижнів над розширенням платформ цілодобово працюватимуть майже тисяча людей. Кількість потягів, які в цей час курсуватимуть через вокзал, значно скоротили. У зв’язку з цим людей просять знаходити альтернативні маршрути для подорожей, щоб уникнути черг на вокзалі.  

Окрім вокзалу Ватерлоо, на ремонт повністю закрили кілька приміських станцій.

Вокзал Ватерлоо перевозить близько 100 мільйонів пасажирів на рік. Це найбільш завантажений вокзал Великої Британії, який обслуговує південний захід Англії та південне узбережжя. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.