Порошенко застеріг Раду від зміни "безвізових законів"

Четвер, 7 вересня 2017, 10:20

Президент Петро Порошенко застеріг народних депутатів від зміни законів, які були ухвалені Верховною радою для отримання безвізового режиму.

Про це президент заявив під час щорічного послання до парламенту.

"Я хотів би застерегти окремих народних обранців від намірів ревізувати ті закони, які стали основою для ухвалення нашими партнерами рішення про надання нам безвізового режиму. Чи то спроби скасувати або зробити непублічним електронне декларування, чи то намагання підчистити антидискримінаційні поправки до Трудового кодексу, чи то звуження повноважень антикорупційних органів, чи будь-яких інших, які ставитимуть під загрозу безвіз", - сказав президент.

Петро Порошенко наголосив, що буде "без вагань ветувати" такі ініціативи. Водночас Порошенко подякував нардепам за "спільну боротьбу" за безвіз і високий рівень відповідальності.

"Верховна рада була безпосередньою учасницею з реалізації цього плану, коли йшлося навіть про ухвалення відверто некомфортних для депутатів та інших чиновників рішень. Як то публічне електронне декларування статків і доходів, де ви, шановні депутати, проявили здатність приносити власні інтереси в жертву загальнонаціональним", - відзначив президент.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.