В Естонії під лід провалився автобус з компанією п’яних людей

фото
Вівторок, 6 лютого 2018, 15:01

В Естонії мікроавтобус з шістьома людьми провалився під лід, четверо осіб вірогідно загинули.

Про це повідомляє Postimees.

У вівторок близько полудня рятувальники отримали повідомлення про те, що на адміністративній території міста Пярну між островом Манія і портом Муналайд під лід провалився мікроавтобус.

Двох людей – чоловіка та жінку, які були на передньому сидінні, вдалося врятувати. В мікроавтобусі залишилися чотири людини, які не змогли вибратися із задньої частини фургона.

 Рятувальники на місці інциденту
 Ополонка, у яку провалився мікроавтобус

На місце події викликали водолазів. Глибина в цьому районі становить приблизно чотири метри. Поруч з ополонкою рятувальники нікого не знайшли. О 13:45 рятувальники припинили роботу, далі пошуками займається поліція.

Водій всюдихода-амфібії, який першим вирушив рятувати людей, повідомив, що врятовані чоловік і жінка перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння. Їх передали швидкій допомозі.

За словами місцевих жителів, затонулі – не місцеві, оскільки острів'яни не наважуються зараз виходити на лід: на місці події ще вчора вода не була замерзлою.

Один із жителів Марк Соосаар розповів, що затонулий мікроавтобус спочатку вирушив на пором, який відправляється на острів Кіхну. Але коли компанія дізналась, що пором не йде на острів Манія, вони вирішили дістатись до нього по льоду і на льодовій дорозі провалилися в море. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.