Найбагатша людина Грузії знову очолить партію влади

Четвер, 26 квітня 2018, 16:36

Колишній прем'єр-міністр Грузії і мільярдер Бідзіна Іванішвілі вирішив повернутися в політику і знову стане головою правлячої партії "Грузинська мрія".

Про це заявив прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі, повідомляє "Новини-Грузія".

Прем'єр повідомив, що Іванішвілі відповів згодою на його пропозицію стати головою партії. В даний час цю посаду займає сам Квірікашвілі.

Він вважає, що Іванішвілі зуміє "посилити головне ядро ​​партії на посаді голови, надати велику і нову динаміку для подальшого розвитку, більшу ефективність і прогрес як у виконавчій, так і в законодавчій владі і в органах самоврядування".

"Я впевнений, що це рішення позитивно позначиться на політичному житті країни", - сказав прем'єр.

Слід зазначити, що Іванішвілі раніше не раз говорив, що не збирається повертатися в політику.

Іванішвілі став прем'єр-міністром Грузії в 2012 році після перемоги на парламентських виборах створеної ним коаліції "Грузинська мрія". Через рік він пішов у відставку за власним бажанням.

Незважаючи на його заяви про те, що він не втручається в політику, багато представників грузинської опозиції, експерти, а також впливові неурядові організації не раз відзначали, що Іванішвілі управляє політичною ситуацією "з-за лаштунків" і без нього не обходиться жодне серйозне призначення в уряді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.