Трампа у Брюсселі не зустрічали керівники Бельгії, всі дивилися футбол

фото
Середа, 11 липня 2018, 08:22

Президент США Дональд Трамп у вівторок ввечері прибув до Брюсселя, де сьогодні він братиме участь у саміті НАТО.

Про це повідомляє Le Soir.

Трамп разом з дружиною прилетів о 20:50 за місцевим часом на військовий аеропорт Мельсброк в умовах підвищеної безпеки. Президента США не зустрічало керівництво Бельгії.

 

Король Бельгії Філіп перебував у Санкт-Петербурзі, де дивився матч ЧС-2018 Бельгія-Франція. Там же знаходився і міністр закордонних справ Дідьє Рейндерс.

Прем'єр-міністр Бельгії Шарль Мішель теж дивився футбол, але у фан-зоні міста Брен-ле-Конт, де проживає зірка бельгійської збірної Еден Азар.

Зустрічала американського президента голова протоколу МЗС Бельгії Франсуаза Гюстен. Видання відзначає, що на такому ж рівні будуть зустрічати й інших з 29 глав держав і урядів країн НАТО. Відповідно, ніяких особливих почестей і для президента США.

Минулого року, коли Трамп приїжджав до Брюсселю з нагоди відкриття нової штаб-квартири НАТО, в аеропорту його зустрічав глава уряду Шарль Мішель зі своєю цивільною дружиною. Потім президента США приймали в королівському палаці.

"Нічого подібного з нагоди другого приїзду Дональда Трампа в Бельгію. Чемпіонат світу буває не щороку", - іронізує видання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: