Сальвіні розлютився на кардинала, який відновив подачу електрики безпритульним

Понеділок, 13 травня 2019, 20:16

Глава МВС Італії Маттео Сальвіні розлютився через вчинок кардинала Конрада Краєвського, який самовільно відновив подачу електроенергії в будинок, зайнятий безпритульними.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на AP.

Помічник Папи Римського Франциска кардинал Конрад Краєвський, що займається розподілом благодійних коштів з фондів понтифіка, у неділю пробрався в будинок у Римі. Будинок, знеструмлений через борги за електроенергію у розмірі 300 тисяч євро, перебуває у власності італійського уряду, однак у ньому мешкають кілька сотень безпритульних.

Кардинал зняв пломби з опечатаних лічильників і повернув людям електропостачання, взявши на себе відповідальність за свої дії. Італійські ЗМІ назвали вчинок кардинала жестом гуманності, а Сальвіні такий вчинок обурив. Він наполягає, що тепер Краєвський повинен сплатити 300 тисяч євро боргу, інакше італійці почуватимуться ошуканими через те, що вони самі мають сплачувати за електропостачання.

Раніше Маттео Сальвіні неодноразово вступав у полеміку з Папою Римським щодо проблем міграції та соціального забезпечення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: