ПАРЄ відклала всі березневі зустрічі через коронавірус

Вівторок, 10 березня 2020, 14:41

Парламентська асамблея Ради Європи вирішила перенести всі заплановані до кінця березня зустрічі через спалах коронавірусу.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на повідомлення на сайті ПАРЄ.

"Відповідно до політики Ради Європи з реагування на спалах коронавірусу COVID-19 всі засідання Парламентської асамблеї або її допоміжних органів до кінця березня були відкладені, так само як і всі несуттєві поїздки членів або співробітників Асамблеї у справах" - йдеться у повідомленні.

Йдеться про засідання комітетів Асамблеї з правових питань (Париж, 10 березня), соціальних питань (Париж, 12 березня), культури (Париж, 16 березня), міграції (Париж, 19 березня), рівності (Париж, 20 березня) і моніторингу (Анкара, 30-31 березня).

У ПАРЄ пояснили, що рішення спрямоване на захист здоров'я і безпеку членів Асамблеї, а також запобігання подальшого поширення вірусу відповідно до рекомендацій приймаючої країни Ради Європи Франції та Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Рішення про проведення наступної пленарної сесії Асамблеї, яка в даний час запланована на 20-24 квітня, буде прийматися пізніше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.