В Дюссельдорфі запустили трамвай в кольорах України з гігантським написом підтримки

фото
Неділя, 27 березня 2022, 11:30

Оператор громадського транспорту Дюссельдорфа Rheinbahn перефарбував один зі своїх трамваїв у кольори України, розмістивши на ньому величезний напис "Україно, ми з тобою".

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на пресслужбу Rheinbahn.

На транспортному засобі довжиною 28 метрів також нанесені хештеги, які пропагують мир і людяність. Дизайн створило дюссельдорфське агентство "Piratas".

 

  

"Вже місяць в Україні вирує страшна війна, про можливість якої ніхто з нас не думав. Фотографії та новини, невимовні страждання, які з того часу приходять на нас щодня, як і раніше, приголомшують і засмучують усіх нас", - пояснює Клаус Кляр, генеральний директор і директор з питань праці Rheinbahn. 

"Наші думки з цією гордою країною та її чесними людьми, які були змушені покинути свої будинки або зараз перебувають у епіцентрі цього жорстокого конфлікту. Трамваєм хочемо подати знак проти війни. І ми хочемо показати біженцям у нашому місті, що ми підтримуємо їхню батьківщину", - додає Кляр.

З початком війни в Україні Rheinbahn запропонував матеріально-технічну підтримку Дюссельдорфу у турботі про біженців. З того часу автобуси Rheinbahn доставили кілька тисяч жінок, дітей та чоловіків, переміщених із зони бойових дій, у їхнє безпечне житло в Дюссельдорфі та інших частинах Північного Рейну-Вестфалії. 

Крім того, біженці можуть і далі безкоштовно користуватися транспортними засобами Rheinbahn.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: