Міноборони Британії пояснило, чому війна Путіна йде не за планом

Вівторок, 12 квітня 2022, 15:17

У Кремлі говорять, що війна в Україні йде за планом, але це не так, і російський план провалюється, вважає Міністерство оборони Британії.

Аргументи, чому план зазнав провалу, міністерство опублікувало у вівторок у своєму Twitter, повідомляє "Європейська правда".

"Щонайменше шість російських генералів були вбиті в боях під час конфлікту. Російські солдати несподівано змінюють позицію та атакують своїх командирів. 2151 російських транспортних засобів, одиниць артилерії та авіації були пошкоджені, покинуті, знищені чи захоплені - втричі більше, ніж в України.

Російські підрозділи - які зазнали важких втрат - були змушені повернутися до Білорусі та Росії для реорганізації та поповнення запасів. Російські війська випадково збили власний літак… Це справді план", - йдеться у відеоролику, опублікованому в офіційному Twitter-акаунті міністерства.

У вівторок вранці британська розвідка повідомила, що бойові дії на сході України посилюватимуться протягом наступних двох-трьох тижнів, оскільки Росія продовжує перенаправляти свої сили на цей напрямок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: