На Майорці 11 людей постраждали в результаті аварії туристичного потяга

Четвер, 18 серпня 2022, 15:57

На Майорці 11 людей, у тому числі четверо неповнолітніх, отримали поранення різного ступеня тяжкості, коли вагон туристичного поїзда перекинувся в муніципалітеті Феланіч.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє видання Diario de Mallorca.

Вісьмох постраждалих довелося госпіталізувати.

"Не здавалося, що хтось у дуже важкому стані. І слава богу, тому що могло бути набагато гірше", - сказав очевидець аварії.

Місцева поліція відкрила провадження для встановлення причин аварії та провела у водія транспортного засобу алкотест, який виявився негативним.

Туристичний поїзд, атракціон, який працює у Феланіч вже кілька років, перевозив близько тридцяти туристів, серед яких багато дітей, у трьох вагонах.

Поїзд різко повернув і поїхав нагору. Колеса останнього вагона зачепили бордюр, і він перекинувся.

Служба екстреної медичної допомоги мобілізувала п’ять карет швидкої допомоги, які надали допомогу постраждалим. Вісім із них були переведені до лікарні Manacor та клініки Quirón Palmaplanas, а іншим трьом потрібна була лише допомога на місці. Більшість постраждалих отримали легкі травми, за винятком неповнолітнього, у якого можливі переломи обох рук.

Нагадаємо, у місті Гюнцбург на півдні Німеччини в парку "Леголенд" зіштовхнулися два вагони на американських гірках – постраждала 31 людина, одна з них отримала серйозні травми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: