В уряді вітають наміри Єврокомісії щодо безперебійного доступу України до єдиного ринку ЄС

Середа, 14 вересня 2022, 16:29

Віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина вітає наміри Єврокомісії працювати з Україною з метою її безперебійного доступу до єдиного ринку ЄС.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Вітаємо рішення Єврокомісії "працювати з Україною для забезпечення безперебійного доступу до єдиного ринку", про яке оголосила президентка Єврокомісії.

Україна зробить свою частину. З повномасштабною війною на нашій землі ми продовжуємо реформи, які наближають Україну до членства в ЄС" - написала Стефанішина у Twitter.

Як повідомлялося, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн у середу вирушить до Києва на переговори з президентом Володимиром Зеленським.

"Ми вже призупинили імпортні мита на український експорт. Ми приймемо Україну у нашу вільну європейську мережу роумінгу, справді настав час зробити це. Наші "лінії солідарності" є великим успіхом. І, грунтуючись на цьому всьому, комісія працюватиме з Україною, щоб піти ще далі, і щоб забезпечити безперебійний доступ України до єдиного ринку ЄС. Наш єдиний ринок - це одна з найбільших історій успіху, і настав час зробити його історією успіху для наших українських друзів.

Саме тому сьогодні я їду до Києва обговорити це все з президентом Володимиром Зеленським і показати йому, що єдиний ринок має потенціал також і для майбутнього України", - сказала фон дер Ляєн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: