"Ознака слабкості": у США розкритикували поведінку Лаврова на Радбезі ООН щодо України

Четвер, 22 вересня 2022, 20:32

Чиновник США розкритикував міністра закордонних справ Росії Сєргєя Лаврова за короткочасне перебування під час засідання ООН щодо України

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє CNN.

Представник США розкритикував міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова за те, що він лише недовго перебував на засіданні Ради Безпеки ООН щодо України та пропустив критику Росії з боку західних дипломатів.

"Лавров, мабуть, не міг винести чітких і повторюваних повідомлень про засудження війни Росії проти України. Він увійшов до зали безпосередньо перед своїм виступом і незабаром пішов", — сказав американський чиновник.

За його словами, це ознака слабкості Росії.

"Це ще одна ознака слабкості та свідчення того факту, що росіяни визнають, що вони все більше ізольовані на світовій арені", — сказав чиновник.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у своєму виступі на засіданні Ради Безпеки ООН також зауважив, що глава російського МЗС пішов одразу після свого спічу, переповненого штампами роспропаганди.

"Я помітив, що російські дипломати тікають так само майстерно, як російські солдати", – сказав Кулеба, вочевидь відсилаючи до порівняння з відступом російської армії під час контрнаступу українських сил на Харківщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.