Зеленський попросив парламентарів НАТО про повний захист неба

Понеділок, 21 листопада 2022, 17:16

Необхідно унеможливити терористичний задум Росії і забезпечити повний захист неба для України. 

Про це сказав президент Володимир Зеленський під час виступу на Парламентській асамблеї НАТО у понеділок, 21 листопада, повідомляє "Європейська правда".

"Буде правильним, якщо ми унеможливимо ключовий терористичний задум Росії і забезпечимо Україні повний захист неба. Коли російські ракети, іранські дрони та будь-які інші знаряддя терору не зможуть досягати призначених для них мішеней, Росії доведеться робити те, що треба нам з вами, а саме – йти за нашою формулою миру", - сказав президент.

"Ми можемо це забезпечити! Але для цього Україну потрібно забезпечити достатньою кількістю і якістю систем ППО і ПРО. Достатньою вагою оборонної та фінансової підтримки. Держава-терорист повинна бачити, що у неї немає шансів", - додав Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у своїй дистанційній промові на саміті Групи двадцяти розповів про те, як Київ бачить шлях до припинення війни і вирішення створених війною глобальних проблем, запропонувавши формулу з десяти кроків.

У зверненні до учасників Міжнародного безпекового форуму в Галіфаксі Зеленський закликав партнерів проявити лідерство у реалізації 10 кроків "формули миру".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.