Українського дипломата викликали в МЗС Грузії через інтерв’ю "Європейській правді"

Середа, 25 січня 2023, 15:02

Тимчасового повіреного у справах України в Грузії Андрія Касьянова викликали до грузинського МЗС для роз'яснень через його інтерв'ю "Європейській правді".

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє "Эхо Кавказа".

У інтерв'ю український дипломат зазначив, що якщо прямі рейси між Грузією і Росією буде відновлено і виникне загроза життю і безпеці українців, які перебувають у країні, Київ не відкидає можливості їхньої евакуації.

Касьянов також сказав, що влада Грузії почала рух у протилежному напрямку від Європейського Союзу та НАТО, хоча офіційно продовжує декларувати дотримання європейського шляху.

У МЗС Грузії зазначили, що інші аспекти грузинсько-українських відносин на зустрічі з Касьяновим обговорюватися не будуть.

Зазначимо, що українського дипломата розкритикували члени правлячої партії "Грузинська мрія". Касьянов же закликав їх ознайомитися з оригіналом інтерв'ю.

"Грузинські політики, які критикують мене, повинні прочитати текст цілком, його оригінальну версію, а не виривати слова з контексту. Будь ласка, читайте всі офіційні заяви в оригіналі", - сказав Андрій Касьянов.

Дивіться повну розмову з українським дипломатом: Евакуація українців з Грузії та посилення впливу РФ. Інтерв'ю дипломата про дружбу Тбілісі й Москви

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.