В Грузії повідомили про скасування виступу президентки у Європарламенті

Четвер, 13 квітня 2023, 17:29

Візит президентки Грузії Саломе Зурабішвілі до Страсбурга, який мав відбутися 18 квітня, перенесено, а її запланований виступ у Європарламенті скасовано. 

Відповідну інформацію поширила Адміністрація президента Грузії, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Interpress News.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі під час свого щорічного звіту в грузинському парламенті оголосила, що виступить у Європарламенті 18 квітня.

Однак тепер її адміністрація проінформувала про перенесення візиту до Страсбурга. Про причину цього рішення не повідомили.

Зурабішвілі повинна була виступити з промовою перед повним складом Європарламенту, як це роблять час від часу багато лідерів з ЄС та з-поза його меж.

Проєвропейська президентка Грузії Саломе Зурабішвілі відстоює рух країни до Європейського Союзу. Нещодавно вона заявила, що завдяки боротьбі українців проти Росії Грузія та Україна будуть разом у ЄС.

Зурабішвілі також була ключовим критиком суперечливого закону про "іноземний вплив" і погрожувала накласти на нього вето.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: