Ердоган був змушений перервати передвиборчий ефір через стан здоров'я

фото
Середа, 26 квітня 2023, 08:20

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, який зараз активно готується до виборів, змушений був перервати участь у телеефірі через погане самопочуття.

Про це повідомляє TRT World, пише "Європейська правда".

Після трьох публічних виступів у рамках своєї кампанії протягом дня Ердоган мав з’явитися у спільному вечірньому ефірі Ulke TV і Kanal 7.

 

Через щільний графік президента ефір довелося змістити на півтори години пізніше, а невдовзі після початку – несподівано перервати посеред запитання. 

Ефір відновили через десять хвилин і Ердоган перепросив та пояснив, що йому стало зле. Він зазначив, що останні два дні були дуже насиченими і у нього проблеми зі шлунком. 

"У певний момент я міркував, чи зрозуміють мене правильно, якщо я скасую участь у програмі. Але ж була обіцянка. Перепрошую вас і аудиторію", – прокоментував президент. 

Після того він відповів на ще кілька запитань і ефір завершився.

Нагадаємо, 14 травня у Туреччині пройдуть президентські і парламентські вибори, на яких 69-річний Ердоган змагатиметься зі спільним кандидатом від опозиції Кемалем Киличдароглу. 

Детально про це – у відеоблозі "ЄвроПравди", а також у статті Ердоган за крок до поразки: як може змінити Туреччину перемога опозиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: