Генштаб показав, як у Британії українські військові відпрацьовують ведення вогню з NLAW

Фото
Вівторок, 23 травня 2023, 13:55

У Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України проходять заняття з ідентифікації озброєння та військової техніки механізованих і танкових підрозділів ворога, засадних дій на техніку противника, ведення вогню з використанням переносної протитанкової керованої ракети NLAW для успішного знищення ворожої бронетехніки у ближньому бою.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ у Facebook, пише "Європейська правда".

Навчання проводять інструктори Норвезької національної гвардії в рамках багатонаціональної навчальної операції Interflex під керівництвом Великої Британії.

 
Генштаб
 
Генштаб
 
Генштаб
 
Генштаб

"Ця підготовка дає змогу вдосконалити набуті бойові навички для підвищення особистої безпеки та безпеки підрозділу під час різних сценаріїв дій Збройних сил України, щоб військовослужбовці могли вправно використовувати необхідні тактичні знання для захисту України", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня у ЗМІ з'явилась інформація, що українська бригада чисельністю від трьох до п’яти тисяч військовослужбовців пройшла навчання у Швеції на сучасній західній техніці й може бути одним із найбільш боєздатних підрозділів, що братимуть участь у майбутньому контрнаступі.

Крім того, шведські офіцери допомагали навчати українських новобранців у Великій Британії в межах операції Interflex.

Серед іншого, шведські інструктори провели заняття для бійців ЗС України зі встановлення інженерних загороджень, їхнього улаштування та подолання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: