Трамп відреагував на заяву Десантіса про вступ у боротьбу за пост президента США

Четвер, 25 травня 2023, 10:43

Колишній президент США Дональд Трамп прокоментував заяву губернатора штату Флорида Рона Десантіса, який офіційно висунув свою кандидатуру для участі у виборах президента США.

Про це Трамп написав у своїй соціальній мережі Truth Social, "Європейська правда".

Зокрема, він привітав Десантіса із вступом у боротьбу за президентський пост.

"Сподіваюся, що він отримає повною мірою досвід нападок з боку марксистів, комуністів, лівих радикалів нашої країни, без якого він ніколи не отримає уявлення про роботу, яку він виконує", – зазначив Трамп.

Напередодні губернатор Флориди Рон Десантіс подав до Федеральної виборчої комісії США документи про участь у виборах президента у 2024 році.

Ще в листопаді минулого року він випередив Трампа в опитуваннях і був найпопулярнішим кандидатом у президенти від Республіканської партії. Більш свіжі дані показують, що експрезидент суттєво відірвався від губернатора Флориди – насамперед через ранній початок президентської кампанії.

Стосунки між обома різко зіпсувались наприкінці минулого року, коли Трамп почав критикувати Десантіса за нібито нелояльність. Сталося це на тлі провалу підтримуваних лідером республіканців кандидатів на проміжних виборах, тоді як Десантіс без його підтримки здобув переконливу перемогу.

Більше про Десантіса читайте у статті: Головний конкурент Трампа: що відомо про лідера симпатій республіканців Рона Десантіса

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: