Європейські посли показали, як разом з киянами не висипаються через повітряні тривоги

фото
П'ятниця, 2 червня 2023, 10:16

Посли Швеції, Британії та Франції розповідають, що через нічні повітряні атаки РФ також змушені щоразу ховатися у безпечніше місце і не висипаються, як і більшість киян.

Про це повідомляє "Європейська правда". 

Посол Швеції Тобіас Тиберг показав, як вдосвіта повертається зі свого укриття зі свічкою та книжкою. За задумом чи випадковим збігом, в руках у нього книга американського історика Крістофера Кларка "Сновиди: Як Європа пішла на війну 1914 року".

"Безсонний травень дістав, але коли я бачу, як українці тримаються протягом цього місяця постійного російського ракетного терору – це лише посилює моє переконання, що Україна переможе", – поділився він. 

"Нова ніч, новий похід в укриття, нова атака на Київ", – написав у нічному твіті посол Франції Етьєн де Понсен. 

"Мене збудила сирена, я перемістилася у коридор, послухала звуки, нарешті повернулася доспати ще одну годину. Починається новий день", – ділиться посол Британії Мелінда Сіммонс. 

У давніших дописах вона показувала, як облаштовує собі ліжко у коридорі на час повітряних тривог, та ділилася, що знімає стрес біля боксерської груші.

Як повідомили Повітряні сили, у ніч на 2 червня українські захисники знищили усі 15 крилатих ракет та 21 ударний дрон, якими ворог атакував, зокрема Київщину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: