2 листопада 2014

Колонки
Всі наші біди. Погляд на Україну після двох місяців життя в Європі
Скажу без перебільшення: після двох місяців відсутності Київ мене засмутив. Після здорової, екологічної, підтягнутої Скандинавії багато українців виглядають так, наче їм всім терміново потрібно до лікаря (рос.).
Відкрити очі, щоби зберегти економіку
ЄС до 2016 року в односторонньому порядку відкрив європейські ринки для української продукції, та ще й митні платежі знизив. Але це зовсім не означає, що всю продукцію, що експортується українськими виробниками на європейські ринки, будуть купувати. Швидше, це буде під силу далеко не кожному українському виробнику (рос)
Новини
14:56
Штайнмаєр закликав Москву бути стриманою щодо "виборів" на Донбасі
14:04
Екс-канцлер Німеччини Гельмут Коль засудив ізоляцію РФ
Особливо екс-канцлер розкритикував виключення Росії з складу "великої вісімки". Коль написав, що його засмутило проведення червневого саміту в форматі G7.
13:35
ФотоУ Франції відбулися зіткнення між демонстрантами і поліцією
Найбільші демонстрації відбулися у Нанті та Тулузі. В обох містах, кілька сотень протестувальників прийняли участь у маршах "проти поліцейського насильства".
13:22
Швейцарські інвестори цікавляться залізницею анексованого Криму
10:35
"Майкрософт" призупиняє співпрацю з російським видавництвом
Таке рішення пов´язане з тим, що головою ради директорів цього видавництва є підприємець Аркадій Ротенберг, який потрапив у список осіб, проти яких США ввели санкції.
10:10
CША застерігають Угорщину від енергетичної співпраці з РФ - ЗМІ
США занепокоєні тим, що угорський енергоконцерн MOL може продати "Газпрому" свою частку в найбільшій енергетичній компанії Хорватії INA.
09:57
Росія брязкає ядерною зброєю, провела випробування – західні ЗМІ
У навчаннях були задіяні космічні війська, відповідальні за запуск балістичних ракет, здатних нести ядерний заряд; стратегічні ядерні бомбардувальники ВПС; атомні підводні човни, що також оснащені ядерною зброєю. В тому числі було запущено ракети, розроблені для несення термоядерного заряду.