Біля кордонів НАТО Росія розпочала військові навчання

Понеділок, 11 серпня 2014, 16:23

В понеділок на території Псковської області РФ розпочалися військові навчання повітряно-десантних військ, в яких візьмуть участь три тисячі солдатів.

Про це передає Укрінформ.

Таку інформацію повідомила представник управління прес-служби і інформації Міноборони РФ з ПДВ Ірина Круглова.

Навчання проходять біля кордонів  Естонії, Латвії та Литви, які є членами військового альянсу НАТО.

"З 11 по 16 серпня на території Псковської області проходитиме двоступеневі дивізійні командно-штабні навчання 76-ї гвардійської Чернігівської десантно-штурмової дивізії з десантуванням на незнайомій місцевості і проведенням етапу бойової стрільби", - наводить слова Круглової РІА "Новости".

Майор також розповіла, що в навчаннях буде задіяно понад 30 літаків і вертольотів військово-транспортної, фронтової і армійської авіації.

Активна фаза навчань відбудеться 14-16 серпня, де військові попрактикують в захопленні та знищенні стратегічно важливих об'єктів умовного супротивника. Завершаться навчання етапом бойової стрільби, що проходитиме як вдень, так і вночі.

Круглова також уточнила, що стрільба вестиметься з усіх видів штатної зброї, що перебуває на озброєнні десантно-штурмового з'єднання, включаючи бойові розрахунки артилерії 2С-25 "Спрут", 2С-9 "Нона", Д-30 і засоби ППО ЗРК "Стрєла-10", ПЗРК "Ігла".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: