Путін доручив розробити санкції для Заходу

Вівторок, 5 серпня 2014, 19:05

Президент Росії Володимир Путін доручив уряду опрацювати можливу відповідь на західні санкції. Про це президент повідомив у вівторок під час робочої зустрічі з т.в.о. губернатора Воронезької області Олексієм Гордєєвим, повідомляє ІТАР-ТАСС.

"Політичні інструменти тиску на економіку - неприйнятні, вони суперечать всім нормам і правилам; у зв'язку з цим уряд Росії вже пропонував ряд заходів у відповідь на так звані санкції з боку деяких країн", - нагадав Путін.

"Думаю, що в сучасних умовах з метою забезпечити інтереси вітчизняних товаровиробників ми цілком могли б про це подумати", - підкреслив глава держави.

При цьому президент зажадав, щоб відповідь РФ на санкції Заходу була "акуратною". "Зрозуміло, робити це потрібно дуже акуратно, щоб виробників вітчизняних підтримати, але споживачам не нашкодити", - заявив він.

Президент підкреслив, що виробники в різних країнах повинні знаходитися в рівному конкурентному середовищі.  Це відповідає, у тому числі, інтересам національної безпеки, а також правилам СОТ.

Нагадаємо, уряд Російської Федерації вивчає можливість закрити транзитний транссибірський коридор для використання європейськими авіаційними гігантами у відповідь на санкції Заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: