В Італії скасують сотні авіарейсів через страйк. Залізниця теж не працюватиме

Четвер, 11 грудня 2014, 14:22

В Італії через загальнонаціональний страйк проти трудової реформи, який має відбутися в п’ятницю, авіаперевізники скасували ряд внутрішніх та міжнародних рейсів, не працюватиме також залізничний та громадський транспорт.

Про це повідомляє видання The Local. Зокрема, як пише видання Today, лоукостер Ryanair заявив про скасування 188 рейсів в та з Італії.

"Пасажирів повідомлять про статус їхніх рейсів телефоном або електронною поштою", - кажуть в авіакомпанії.

Крім того, були скасовані деякі рейси іншого лоукостера easyJet – компанія не здійснюватиме польоти з 13.00 до 17.00 12 грудня через страйк диспетчерів.

"Це вплине на кожну авіакомпанію, що здійснює рейси в Італії, а також на тих, хто перебуватиме в повітряному просторі Італії", - йдеться у повідомленні авіакомпанії.

Національна компанія Alitalia також частково скасувала рейси, але міжнародні маршрути з Ф'юмічіно в Римі і Мальпенса в Мілані не будуть зачеплені.

Пасажирів авіакомпаній також попередили про можливі перебої в русі на дорогах до аеропортів, оскільки громадський транспорт також включений у загальнонаціональний страйк.

Про можливі проблеми в залізничному сполученні через страйк своїх клієнтів попередила і національна залізнична служба Німеччини.

Нагадаємо, загальнонаціональний страйк в Італії відбудеться на знак протесту проти урядової реформи трудового законодавства, за якої компаніям полегшать звільнення працівників.

Масові страйки проти реформування трудового законодавства проходили в Італії також в жовтні та листопаді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: