Протестувальники у столиці Вірменїї намагалися спалити прапор Росії

Четвер, 15 січня 2015, 18:29

У столиці Вірменії Єревані протестувальники вступили в бійку з поліцією, яка завадила їм спалити російський прапор перед посольством РФ.

Двоє учасників були затримані – один з них кінорежисер Тигран Хзмалян, повідомляє Радіо Свобода.

Тим часом у вірменському місті Гюмрі люди зібралися на церемонію прощання з шістьма членами вірменської родини, у вбивстві яких звинувачують російського солдата.

У церкву в Гюмрі, де розташована російська військова база, прибув голова парламенту Вірменії Галуст Саакян й інші законодавці та громадські діячі.

Генеральний прокурор Вірменії пообіцяв протестувальникам, що попросить Росію передати Вірменії звинуваченого у вбивстві.

Як повідомлялося, 14 січня протестувальники в Єревані і Гюмрі зажадали від генерального прокурора, щоб суд над Валерієм Пермяковим відбувся у Вірменії.

Російський військовослужбовець Валерій Пермяков, який підозрюється у вбивстві сім'ї з шести осіб у місті Гюмрі, не буде виданий правоохоронцям Вірменії.

Сім'я, включно з дворічною дитиною, була розстріляна в Гюмрі в понеділок 12 січня.

За підозрою у скоєнні злочину затриманий військовослужбовець РФ Валерій Пермяков, який напередодні втік з російської віськової бази, розташованої у Гюмрі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: