У Брюсселі відкрито представництво Українського союзу промисловців і підприємців

Понеділок, 23 лютого 2015, 15:21

Український союз промисловців і підприємців відкрив представництво вітчизняного бізнесу у Брюсселі.

Про це повідомляє прес-служба УСПП.

Представники УСПП у Брюсселі забезпечуватимуть прямий контакт українського бізнесу з європейськими колегами та офіційними структурами Європарламенту, Єврокомісії, допомагатимуть напрацьовувати спільні реформаторські ініціативи,  сприятимуть залученню України до програм розвитку малого і середнього бізнесу.

"Важливою для нас  є співпраця з об’єднанням "Business Europe" - найбільшою організацією підприємців та роботодавців ЄС, в яку входить більше 40 національних асоціацій підприємців Cтарого світу", – повідомив президент УСПП Анатолій Кінах.

Найбільш актуальним для українського бізнесу є питання адаптації і підготовки вітчизняної промисловості до початку повноцінного функціонування Зони вільної торгівлі з ЄС, яка стартує уже з 1 січня 2016 року.   

"Тісні контакти українського бізнесу з структурами ЄС мають прискорити  запровадження в Україні технічних і санітарних стандартів Європейського союзу, взаємне  визнання сертифікатів відповідності на продукцію, сприяння  в гармонізації податкового законодавства до положень і норм ЄС тощо", - зазначили в УСПП.

Представництво УСПП у Брюсселі працюватиме над  підготовкою бізнес-саміту, який відбудеться у Брюсселі 6-7 травня, а також до травневого саміту Східного партнерства у Латвії, в яких братимуть участь  представники українського бізнесу.

Зазначимо, що представництво в Брюсселі має також Європейська бізнес асоціація.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: