Україна отримає $30 млн від фондів WNISEF та USAID

Понеділок, 30 березня 2015, 15:23

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України підписало меморандум про взаєморозуміння з фондом WNISE (Western Nis Enterprise Fund) та місією USAID в Україні, що дасть змогу вже найближчим часом розпочати програму технічної підтримки розміром $30 млн.

Про це повідомляє сайт Кабміну.

"Програма передбачає допомогу для розвитку українського експорту, підтримки соціально відповідального бізнесу, який створюватиме робочі місця для біженців, ветеранів АТО та інших малозахищених верств населення. Третій напрям використання коштів - підвищення кваліфікації молодих українських менеджерів (у тому числі й державних) і четвертий - розвиток державно-приватного партнерства", - йдеться у повідомленні.

Міністр Айварас Абромавичус розповів, що гроші Фонду, серед іншого, будуть використані на переорієнтування українського експорту на інші ринки та наголосив на важливості підтримки соціальних підприємців.

"Ми допоможемо компаніям, що створюватимуть робочі місця для незахищених верств громадян - біженців, ветеранів АТО, кримських татар та інших груп людей", - підкреслив Абромавичус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: