Україну відвідають експерти НАТО

Вівторок, 2 червня 2015, 12:15

Цього тижня Україну відвідають експерти НАТО для обміну досвідом та підготовки українських військовослужбовців.

Про це повідомила речник Міністерства оборони України Вікторія Кушнір, передає Інтерфакс-Україна.

"Цього тижня Україну для обміну досвідом та підготовки українських військовослужбовців відвідають експерти НАТО – представники консорціуму оборонних академій та дослідницьких інститутів з питань безпеки програми НАТО "Партнерство заради миру", група інструкторів Збройних сил Данії для участі у курсі штабних офіцерів військової поліції, психологи Національних збройних сил Латвії, а також французькі експерти з питань організації та функціонування системи постконфліктного психологічної реабілітації військовослужбовців", - розповіла вона на брифінгу у вівторок у Києві.

Окрім того, як повідомляється, 2 червня глава Міноборони України проведе зустріч з делегацією групи дружби "Франція-Україна" Сенату Французької Республіки.

"Сторони планують обговорити поточну військово-політичну ситуацію в Україні та можливості підтримки нашої держави країною-партнером", - зазначила Кушнір.

Також 2 червня заступник міністра оборони України Юрій Гусєв зустрінеться з делегацією слухачів Королівського коледжу оборонних наук Академії оборони Великобританії.

Нагадаємо, раніше заступник глави місії України при НАТО Єгор Божок заявив, що НАТО надасть Україні широкий спектр політичної, практичної та матеріально-технічної підтримки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: