У Норвегії зняли серіал, як Росія окупувала частину Скандинавії

відео
Четвер, 27 серпня 2015, 11:51

У Норвегії готується до виходу серіал "Окуповані", за сюжетом якого російські війська окупують частину Скандинавії. Серіал покаже в кінці вересня норвезький телеканал TV2.

Про це повідомляє Російська служба ВВС.

Сюжет фільму будується на тому, що Норвегія, де до влади приходять "зелені" політики, відмовляється від видобутку нафти і газу, після чого керівництво Євросоюзу, яке не бажає відмовлятися від норвезьких енергоносіїв, просить Росію напасти на Норвегію.

Москва погоджується і захоплює норвезькі нафтогазові родовища.

Постер до серіалу

Посольство Росії в Норвегії висловило жаль у зв'язку з підготовлюваною прем'єрою серіалу і заявило, що автори вирішили в найгірших традиціях "холодної війни" полякати норвезького глядача неіснуючою загрозою зі Сходу.

"Хоча автори серіалу старанно підкреслюють несправжність сюжету, який нібито не має нічого спільного з дійсністю, мова в цьому фільмі йде про цілком реальні країни, причому Росії, на жаль, відведена роль агресора", - наголошується в коментарі посольства.

Офіційний трейлер серіалу

Слід зазначити, що Норвегія збільшила свій військовий бюджет через агресію Росії. Крім того, країна може посилити свою військову присутність в області Фінмарк, яка межує з Росією.

Нагадаємо, Росія конфліктує з Норвегією з приводу обмеження доступу на острів Шпіцберген росіян, які підпадають під санкції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: