Air France може скоротити ще 5 тисяч співробітників

Середа, 7 жовтня 2015, 13:17

Air France може скоротити ще 5000 робочих місць у разі переходу до другої фази плану по зниженню витрат, на додачу до вже оголошеного плану скоротити 2900 робочих місць.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на власні джерела, хоча французька компанія заперечує ці цифри.

Air France не зуміла домовитися щодо угоди з пілотами про збільшення робочих годин за ту ж оплату, тому довелося піти на скорочення, що викликало протести серед співробітників. Це міг бути тільки перший етап так званого "плану Б", зазначає агентство.

"Якщо ми переходимо на другий етап плану, там буде хвиля звільнень до 5000 робочих місць", - сказав один із чиновників, підтвердивши раніше опубліковану інформацію у тижневиках Le canard і Enchaine.

Однак, у заяві Air France спростувала нові дані. "Менеджмент працював над кількома сценаріями, які могли б зберегти робочі місця і конкурентоспроможність Air France.

Тому не дивно, що непідтверджені цифри циркулюють сьогодні. Немає ніякого прихованого плану щодо чисельності персоналу зміни в 2018, 2019 або за далі", - йдеться у документі.

Як повідомлялося, сім осіб постраждали внаслідок нападу страйкуючих співробітників Air France на штаб-квартиру авіакомпанії 6 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: