У тренді: нові колекції стильних сережок 2016 року ®

Вівторок, 15 грудня 2015, 15:13

Пошук стилю — це постійний пошук себе. Подбайте про неординарність створеного вами образу, тримаючи руку на пульсі модних новинок. Інтернет-магазин Gold.ua запропонував до огляду стильні золоті та срібні сережки, елітну біжутерію, що виділить вас у наступному році.

Все геніальне — просто

Мода на простоту в одязі змогла проявитися і у виборі ювелірних прикрас. Витончена та водночас лаконічна повсякденна прикраса, така як, наприклад, сережки-пусети з фіанітами, діамантами, топазами та сапфірами, може багато чого розповісти про почуття стилю дівчини та підкреслити образ. Непомітна на перший погляд прикраса доповнить як діловий стиль одягу, так і вечірнє вбрання. Пам'ятайте про гармонію кольору: сережки з дорогоцінним камінням холодних відтінків (бірюзового, блакитного або насиченого синього) добре поєднуються з білими, кремовими, коричневими нарядами, а "теплі" камені доречно виглядають з одягом чорного, бежевого, жовтого та червоного кольорів.

 

Не забуваємо про акценти

У майбутньому сезоні модниці оцінять масивні срібні та золоті сережки, декоровані емаллю. Емаль поєднується як і з суворим класичним, так і з романтичним вечірнім вбранням. Головне — вибрати колір вставок, що пасує вашому образу та вбранню. Підкреслять красу "осінніх" дівчат жовті та червоні вставки. Власниці "зимового" темпераменту оцінять сережки з емаллю насиченого зеленого, синього, червоного, а також класичного чорного кольору. "Весняним" дівчатам пасуватимуть лаконічні сережки з жовтого золота, інкрустовані емаллю теплих тонів. А модниць, що мають темперамент типу "літо", виділять вставки всіх відтінків синього та зеленого кольору.

У моді також сережки фентезійної форми. Вони привернуть увагу оточуючих до вашого образу та зроблять його більш яскравим. На піку популярності залишаються сережки-конго: класичні золоті та срібні прикраси без вставок або інкрустовані дрібними каменями і оригінальним декором. Вони можуть підкреслити витонченість образу дівчини.

Стилісти рекомендують сприймати золоті або срібні вироби з перлами як невід'ємний елемент елегантного вечірнього образу. На ваш вибір представлені стримані сережки з однією перлиною і розкішні прикраси з перлами, обрамленими дрібними дорогоцінними каменями.

Сережки на Gold.ua

Завдяки якості та стильному дизайну ювелірні вироби заслужили довіру українських зірок — продукцію від GOLD вибирають Ольга Сумська, Дмитро Гордон, Лілія Ребрик, Олена Кравець та інші знаменитості. Знижки на золоті та срібні сережки, елітну біжутерію і модні аксесуари, придбані в інтернет-магазині Gold.ua, становять до 40 %. Каталог пропонує понад 80 000 ювелірних прикрас. Продукція сертифікована. Доставка в межах України безкоштовна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: