НАТО ініціювало створення груп із розробки плану переходу ЗСУ на стандарти альянсу

П'ятниця, 25 грудня 2015, 19:48

За ініціативою НАТО 2016 року розпочинається формування робочих груп для розробки детальних планів переходу Збройних сил України на стандарти НАТО.

Про це повідомив керівник проектного офісу реформ Андрій Загороднюк під час засідання Ради реформ при Міністерстві оборони України.

За словами Загороднюка, наступного року проект електронних закупівель розшириться, планується впровадити системи автоматизованого управління в усьому відомстві, розширити експеримент із харчування військовослужбовців.

"Повністю переглядається процес роботи Департаменту держзакупівель. Разом із компанією Ernst&Young він почне працювати за західними стандартами. Спільно з ОБСЄ розробляється проект розвитку системи методичного контролю за Збройними Силами цивільного контролю, який запрацює з першого кварталу наступного року", - сказав він.

Також Загороднюк анонсував створення центрів обслуговування військовослужбовців. За його словами, систему військкоматів буде перенаправлено на вирішення проблем і задоволення потреб військовослужбовців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.