Coca-Cola: ми не узгоджували "російський Крим", але визнаємо свою відповідальність

Четвер, 7 січня 2016, 06:33

Головний офіс Кока-Коли, що розташований в Атланті, США, приніс письмові вибачення посольству України та розповів про обставини публікації карти з "російським Кримом".

Копія листа розміщена на офіційній сторінці посольства України  в США в Facebook.

"Нам лишається тільки перепросити за це, адже цього (публікації карти РФ з Кримом - ЄП) просто не мало статися", - йдеться в листі за підписом Старшого віце-президента компанії "Кока-Кола" Клайда Таггла на ім’я посла України в США Валерія Чалого.

"Хоча перегляд карти (під час якого до святкової карти було додано Крим - ЄП) був здійснений агенцією-підрядником без нашого відома та погодження, ми визнаємо свою повну відповідальність за результат", - додав керівник компанії.

"Ми точно не досягли мети з цим святковим привітанням", - завершується лист.

 натисніть для перегляду листа

Як відомо, раніше на сторінці російської Кока-Коли у Facebook було опубліковано святкову карту Росії, на якій, як і годиться, не був позначений Крим, але згодом офіційний  аккаунт компанії "перепросив читачів за помилку" і додав кримський півострів до території РФ. Це викликало обурення в Україні.

Водночас, з’ясувалося, що низка інших світових брендів, зокрема Pepsico, так само включили Крим до своїх публікацій карти РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: