Вибираємо креативний і корисний подарунок від магазину "Штуки"

promoted
Понеділок, 11 квітня 2016, 14:41
 

Вибір подарунка — завдання непросте. Навіть для близької людини іноді буває складно підібрати річ, якою він буде користуватися із задоволенням. Як поєднати в подарунок емоції та корисність, підкажуть консультанти інтернет-магазину shtuki.ua.

Ціна і цінність подарунка — не одне і те ж

Знаменитий французький письменник — автор психологічних романів Андре Моруа — вважав, що подарунок, обраний з любов'ю, легко впізнати. Він відрізняється оригінальністю і манерою піднесення, а також висловлює прагнення даруючего вгадати смак адресата. Це три кити, на яких грунтується поняття гідного подарунка.

Переваги оригінального подарунка очевидні. Він демонструє, що дарує цікаві захоплення та життя обдаровуваного. Для останнього це завжди означає повагу і шану, в чому полягає цінність подарунка.

При виборі подарунка важливо звільнитися від цінових стереотипів. Так, вважається, що вироби ручної роботи, виконані на замовлення, коштують дорого. Магазин Штуки спростовує це. На підтвердження — каталог оригінальних речей shtuki.ua, безліч товарів з якого виготовлено кращими хендмейдерамі.

Той же Моруа, розмірковуючи про подарунки, говорив, що дарувати потрібно більше, ніж підказує здоровий глузд. Ціна — останній критерій, яким варто керуватися при виборі подарунка. Якщо відштовхуватися тільки від нього, подарунок краще не робити зовсім.

П'ять кращих ідей подарунків

Географічна скретч-карта

Такий подарунок сподобається любителям подорожувати. Відштовхуючись від планів мандрівника, можна дарувати карту України, Європи або світу. Це оригінальна річ, мотивуюча відвідати незнайомі місця і отримати нові враження. Зручний тубус дозволяє брати її в дорогу. На ній можна робити позначки, намічати маршрути, відзначати місця, які потрібно буде відвідати.

Годинники

Це кращий спосіб підкреслити індивідуальний стиль адресата. Класичний корпус і шкіряний ремінець вказують на статус і смак, а незвичайний дизайн циферблата свідчать про захоплення та інтереси обдаровуваного. Так, шанувальникам старовини сподобається годинник з імітацією старіння на циферблаті, моряку — з якорем, математику — з формулами замість цифр.

Смачні речі

Приємний сюрприз — шоколад, печиво, чай, кава або какао в оригінальній упаковці з жартівливими мотивуючими написами та побажаннями.

Аксесуари

Візитниці, ключниці, гаманці, холдери ніколи не бувають зайвими. Моделі, які пропонує магазин Штуки, відрізняються оригінальним дизайном, але без шкоди для якості. Справжнім патріотам сподобаються аксесуари в жовто-синіх тонах, прикрашені національною символікою і народними орнаментами.

Натуральні засоби для догляду за шкірою і волоссям

Близькій людині можна подарувати набір мила, звареного з натуральних інгредієнтів з додаванням ароматичних масел і екстрактів цілющих трав. Мама, подруга, сестра оцінять добірку Баттери — кращих природних засобів для догляду за обличчям і тілом.

Будь-який подарунок можна наділити "характером" за допомогою креативної упаковки або жартівливої листівки. Романтичний настрій внесуть стікери у вигляді сердечка, з написом "люблю". Веселий настрій створять наклейки "Те, що треба", "Сюрприз", "Хабар".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: