У мережі створено групу для спільного вивчення польської і української мови

Понеділок, 16 травня 2016, 08:30

На порталі Goldenline створено групу для спільного вивчення польської мови українцями і української – поляками.

Про це повідомляє польсько-український портал "Порт Європа", який є ініціатором проекту.

Повідомляється, що до нещодавно створеної групи "Спільне вивчення української і польської мов" записалося вже понад 300 осіб – поляків і українців.

"Ми будемо її активно пропагувати серед наших курсантів і не тільки, тому очікую, що впродовж найближчих трьох місяців група набере принаймні 2000 осіб або і більше. А вже зараз її старт можна вважати успіхом, оскільки за її допомогою поляки і українці домовилися на спільне вивчення мов за принципом: я тобі польську, ти мені українську, перш за все за посередництвом Скайпа" - розповів автор курсів польської і української мов, редактор порталу "Порт Європа" Якуб Логінов.

Реєстрація і користування порталом Goldenline – безкоштовні.

Як повідомлялося, на "Порт Європа" функціонують безкоштовні курси польської мови для українців - і української мови для поляків. На перший з них записалося вже понад 70 тисяч українців, тоді як українську мову вивчає понад 6 тисяч поляків.

Портал "Порт Європа" відомий тим, що тривалий час домагався збільшення кількості багаторазових шенгенських віз, видаваних Польщею громадянам України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.