Україна лишається пріоритетом для ЄС попри Brexit – Климпуш-Цинцадзе

Вівторок, 28 червня 2016, 17:07

Україна залишається пріоритетом для Європейського Союзу, незважаючи на результати референдуму у Великій Британії про вихід з ЄС.

Про це заявила віце-прем`єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, повідомляє УНІАН.  

"Безумовно це матиме вплив. Ресурси уваги, ресурси залучення не будуть в такій кількості спрямовані на Україну. Разом з тим Україна залишається серед пріоритетних завдань ЄС, діалог продовжується, діалог на найвищому рівні. Буквально вчора відбулася зустріч президента України Петра Порошенка разом з офіційною делегацією з усім керівництвом ЄС, ми брали участь у цій зустрічі разом з президентом", – відзначила віце-прем`єр-міністр.

"Ми отримали повне запевнення того, що Україна є в пріоритетах, далі продовжуватиметься активний діалог, тому розраховуємо на подальшу увагу ЄС і розуміння та усвідомлення країн ЄС того, наскільки важливо далі продовжувати активну роботу з Україною", - додала Климпуш-Цинцадзе. 

Нагадаємо, на референдумі щодо членства Британії в ЄС 23 червня, за вихід Британії з ЄС проголосували 51,9% виборців, тоді як за те, щоб залишитися у складі ЄС проголосували 48,1%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.