Заступниця глави Мінагрополітики з питань євроінтеграції йде з посади

Середа, 13 липня 2016, 15:58

Заступниця міністра аграрної політики і продовольства з питань євроінтеграції Владислава Рутицька йде з посади.

Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, йдеться у повідомленні міністерства.

"Владислава Рутицька завершує роботу на посаді заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції і продовжить свою роботу у якості радника міністра та керівника проектів, які захищають інтереси українських виробників на іноземних ринках", - йдеться у повідомленні.

За його словами, Рутицька як радник міністра буде відігравати провідну роль у декількох важливих євроінтеграційних проектах.

"Ми й надалі разом працюватимемо над проектами Єврокомісії з підтримки сільського господарства в Україні, а також створенню інноваційних ІТ-рішень для вдосконалення систем контролю якості і безпечності нашої продукції, а також фінансової підтримки малих і середніх фермерів", – зазначив Кутовий.

За словами самої Владислави Рутицької, вона задоволена своєю роботою у міністерстві, але залишає свою посаду, щоб продовжувати допомагати українському агросектору посилювати позиції на міжнародних ринках.

Владислава Рутицька була призначена заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції 17 вересня 2014 року в уряді Арсенія Яценюка. Після призначення нового уряду 14 квітня 2016 року вона залишилася працювати у команді міністра аграрної політики та продовольства Кутового.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.