Компанія AIG пропонує своїм клієнтам страховку від Brexit

П'ятниця, 29 липня 2016, 09:30

Один з найбільших страховиків світу, американська компанія AIG, запропонувала своїм клієнтам так звану страховку від Brexit.

Як повідомляє Financial Times, новий страховий продукт компанії розрахований в першу чергу на керівництво великих компаній.

Так, компанія пропонує керівникам  великих компаній страхування від потенційних втрат, повʼязаних зі зміною резиденства після виходу Британії з ЄС.

"Новий страховий продукт передбачає компенсацію тим громадянам  ЄС, які не зможуть отримати вид на проживання на території Сполученого Королівства. Якщо їх заяви на отримання виду на проживання в Британії будуть відхилені, AIG компенсує їм витрати на судове оскарження подібного рішення", - йдеться у повідомленні.

Компанія також покриє судові витрати тим громадянам, які будуть позбавлені виду на проживання у Британії і не зможуть його відновити.

Страховий продукт також призначений і для громадян Британії, які зіткнуться з подібними проблемами в країнах ЄС.

"У той час як результат дискусії між Великобританією і ЄС невідомі, це доповнення до існуючих страхових продуктів, яке не потребує додаткових витрат, що дозволить забезпечити нашим клієнтам душевний спокій під час можливих змін", – сказав Ентоні Болдуін, виконавчий директор представництва AIG у Британії на країнах ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: