Путін та Ердоган домовилися вивести відносини на докризовий рівень

Вівторок, 9 серпня 2016, 17:52

Туреччина та Росія мають намір вивести відносини на докризовий і навіть більш високий рівень.

Про це заявив у вівторок президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган за підсумками переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним в Санкт-Петербурзі, повідомляє "РИА Новости".

"Ми хочемо вивести, наші обидві сторони рішуче налаштовані на те, щоб вивести наші відносини на докризовий рівень і навіть на більш високий", - зауважив турецький президент.

"У нас є політична воля до цього. Громадська думка наших країн чекає від нас саме цього. У результаті переговорів, що відбулися сьогодні, політичні, соціально-економічні, гуманітарні відносини між Росією і Туреччиною нарешті будуть виведені на той заслужений рівень, який був властивий їм до кризи", — сказав Ердоган.

За словами Путіна, Росії і Туреччині належить провести копітку роботу з реанімації торговельно-економічних відносин, особливу увагу сторони мають намір приділяти нарощування інвестицій і товарних потоків,

"Нас чекає копітка робота з реанімації торговельно-економічної взаємодії. Цей процес вже запущений, але він вимагатиме певного часу", — сказав він.

Нагадаємо, раніше президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив про нову сторінку у відносинах з Росією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.