Росія погрожує збивати американські ракети в Сирії

Четвер, 6 жовтня 2016, 17:48

У Міністерстві оборони РФ заявили, що США повинні ретельно прорахувати наслідки ударів по позиціях сирійської армії, оскільки такі удари можуть загрожувати російським військовослужбовцям.

Про це повідомляє Reuters.

У Міноборони РФ заявили про наявність російських зенітних комплексів С-300 на території Сирії та попередили, що у військових навряд чи буде час на з'ясування точної програми польоту ракет та з якої сторони вони були запущені.

"Нагадаю американським "стратегам", що повітряне прикриття російських військових баз в Хмеймімі та Тартусі здійснюється зенітними ракетними системами С-400 і З-300, радіус дії яких може стати сюрпризом для будь-яких невпізнаних літаючих об'єктів", - заявив офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, передає РИА "Новости".

"А всі ілюзії дилетантів про існування літаків - "невидимок" можуть зіткнутися з прикрою реальністю", - додав Конашенков.

Нагадаємо, комітет Держдуми РФ з міжнародних справ рекомендував ратифікувати угоду між Росією і Сирією про безстрокове розміщенні авіагрупи російських збройних сил на території Сирії.

Зазначимо, що російська авіаційна група розміщена в Сирії на прохання сирійської сторони і дислокована на аеродромі Хмеймім в провінції Латакія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: