В окупований Крим прибула делегація політиків та бізнесменів з Туреччини

Четвер, 24 листопада 2016, 09:40

Делегація турецьких політиків і представників бізнесу в середу ввечері прибула до аеропорту Сімферополя.

Про це повідомляє агенція "РИА Новости".

Як відзначає агенція до складу "делегації з 22 осіб увійшли представник президента Туреччини (учасник зустрічі президентів Росії і Туреччини) Ібрагім Ерилли, віце-мер Анкари Ахмет Тунч".

Агенція наголошує на тому, що очолює групу глава турецької асоціації євразійських урядів (довірена особа заступник керівника генеральної дирекції безпеки Туреччини) Хасан Дженгіз.

Також у Крим прибули представники ділових кіл Туреччини. "Дуже раді сюди приїхати в Крим після кризи з літаком, який був у березні", — сказав Дженгіз журналістам в аеропорту Сімферополя.

Візит організований Міжнародним євразійським рухом, який очолює відомий російський пропагандист Олександр Дугін, очікується, що делегація перебуватиме в Криму три дні.

Повідомляється, що представники турецької делегації збираються  "зустрітися з бізнес-спільнотою республіки, з кримськими татарами, що проживають на півострові, а також з представниками кримської влади".

Російська агенція наголошує на тому, що як очікується, "завтра до Криму прибудуть також двоюрідний брат та особистий помічник президента Туреччини Мехмет Мутлу і депутат турецького парламенту від правлячої Партії справедливості і розвитку Махмут Малі".

Раніше повідомлялося, що в окупований Крим з візитом прибула німецька делегація.

Нагадаємо, нещодавно велика делегація депутатів регіональних рад і представників ділового співтовариства Італії перебувала з візитом в окупованому Криму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.