Готель у Стокгольмі вибачився за проведення церемонії ультраправих політиків Європи

Понеділок, 7 листопада 2016, 15:08

"Гранд Готель" у Стокгольмі опублікував заяву із вибаченнями за проведення церемонії нагородження правих європейських політиків, яка викликала хвилю протесту.

Про це повідомляє The Local.

"Ми визнаємо, що не повинні були проводити заходи, які відбулися в п'ятницю ввечері, і це не повториться знову. Ми можемо констатувати, що повинні були розірвати контракт, як тільки зрозуміли, що ця подія створить сильну реакцію як серед наших гостей, так і наших співробітників", - йдеться у заяві.

Антиімміграційна партія "Демократи Швеції" орендувала елітний готель для проведення "Європейської премії свободи" минулої п'ятниці.

Як тільки про це стало відомо, готель зіткнувся з бурею гнівних повідомлень у Twitter, з тисячами протестувальників, які ставили готелю однозіркові відгуки на сторінці в Facebook. Між тим, персонал готелю дав анонімне інтерв'ю, в якому критикував події, а деякі клієнти скасували бронювання.

У п'ятницю готель захищав своє рішення про проведення церемонії, на якій, зокрема, виступали Найджел Фараж, неофіційний лідер кампанії за вихід Британії  з ЄС, і Джиммі Акессон, лідер "шведських демократів". Премію, до речі, вручили чеському політику Вацлаву Клаусу.

Але вже в неділю готель приніс офіційні вибачення своїм відвідувачам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: