Сирійська опозиція занепокоєна перемогою Трампа на виборах президента США

Середа, 9 листопада 2016, 17:07

Перемога Дональда Трампа на виборах президента США викликала занепокоєння серед сирійської опозиції, через його заяви щодо Сирії та позиції щодо Росії.

Про це повідомляє Reuters.

Заяви Трампа щодо Сирії та його позиція щодо Росії, союзника Асада, викликали занепокоєність у сирійської опозиції стосовно політики, яку він може прийняти у конфлікті в Сирії.

"Я думаю, що все стане складнішим через те, що говорив Трамп та через його стосунки з Путіним і Росією. Я гадаю, це не буде на користь сирійського питання", - заявив Закарія Малхіф’ї, представник однієї з повстанських груп, яка знаходиться в Алеппо.

Крім того, деякі представники сирійської опозиції вважають, що новообраний президент не зробить ніякої різниці в усталеній американській політиці в регіоні.

"Ми не очікуємо багато від нової американської адміністрації, але ми сподіваємося, що Дональд Трамп як президент буде абсолютно відрізнятися від пана Дональда Трампа - кандидата", - сказав відомий сирійський опозиційний політик Джордж Сабра.

Нагадаємо, Дональд Трамп, будучи кандидатом у президенти США, розхвалював Володимира Путіна та заявляв, що російський президент краще керує своєю країною, ніж Барак Обама у США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: