У боях поблизу Мосула вбито ще 97 бойовиків ІДІЛ

Понеділок, 26 грудня 2016, 13:26

Військові Іраку та міжнародної коаліції ліквідували в неділю, 25 грудня, поблизу Мосула 97 бойовиків ІДІЛ.

Про це заявив військовий командир з Іраку, передає CNN.

В заяві іракського військового йдеться, що бойовики ІДІЛ були вбиті в трьох окремих інцидентах.

За його словами, в ході одного інциденту бойовики ІДІЛ намагалися наступати на район, де знаходиться федеральна поліція, на півдні від Мосула, перш ніж іракські війська підірвали два бортових вибухових пристрої, в результаті чого загинув 21 "терорист".

В ході другого інциденту загинув 51 бойовик ІДІЛ та кілька осіб було поранено після того, як бойовики, використовуючи вибухові пристрої та терористів-смертників, намагалися напасти на іракські військові позиції в кварталах Інтісар, Аль-Салам та Аль-Шайма на південному сході Мосула.

Окремо, літак, що належить збройним силам коаліції, завдав авіаударів в районі Аль-Вахда в східній частині Мосула, убивши 25 бойовиків.

Повідомляється, що військова кампанія змусила майже 100 тисяч осіб покинути Мосул після того, як було розпочато іракську операцію проти ІДІЛ.

Як відомо, 17 жовтня іракські урядові сили за підтримки коаліції, яку очолює США, розпочали наступ, щоб повернути під свій контроль місто Мосул, захоплене терористичною організацією "Ісламська держава".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: