WikiLeaks заявив про зникнення диску з даними про листування Клінтон

Середа, 4 січня 2017, 15:21

Адміністрація скандально відомого сайту Wikileaks заявляє про ймовірне зникнення з Управління національних архівів і облікових документів США жорсткого диску з інформацією про електронне листування екс-кандидата в президенти США Гілларі Клінтон.

Про йдеться у повідомленні в мікроблозі сайту в Twitter.

"Диск на два терабайти з інформацією про електронну переписку Гілларі Клінтон в Білому домі, ймовірно, був викрадений з Управління національних архівів і облікових документів", – йдеться у повідомленні.

Також у WikiLeaks заявляють про намір виплатити винагороду за інформацію про потенційного зловмисника, який на думку адміністрації сайту є працівником адміністрації нинішнього президента США Барака Обами.

"Ми виплатимо 20 тисяч доларів США винагороди за інформацію, яка призведе до арешту або оголошення будь-якого адміністратора-агента Обами, що знищив важливі записи", – йдеться у повідомленні.

За інформацією Wikileaks жорсткий диск зник ще 24 березня минулого року.

Варто відзначити, що повідомлення в Twitter з’явилися незадовго до того, як засновник сайту Wikileaks Джуліан Ассанж дав інтерв’ю телеканалу Fox News.

Так, за словами Ассанжа, його ресурс не співпрацював з Росією задля втручання у листування Гілларі Клінтон і голови її виборчого штабу Джона Подести.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США підозрюють РФ у передачі даних WikiLeaks.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.